Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kelly Rohrbach utjeloviti će lik Pamele Anderson u novom Baywatch filmu.


Leonardo DiCaprio prekinuo je s lijepom Kelly Rohrbach, no ona ima važnijih stvari u životu. Lijepa se glumica priprema za ulogu najslavnije plavuše - Pamele Anderon.

Vezani članci Pamela Anderson - 2 Nakon petog braka od 12 dana nije izgubila vjeru u ljubav: Platinasta ljepotica pronašla sreću s tjelohraniteljem Pamela Anderson - 5 U 53. odbacila svu odjeću sa sebe u plemenite svrhe i pokazala tijelo koje ju je proslavilo

 

 

Naime, već se neko vrijeme šuška o filmu Baywatch, a sada smo saznali i tko će biti glavna ženska uloga. Zac Efron i The Rock bacili su se na snimanje filmske adaptacije na temu popularne TV serije 90-ih.

 

Serija je to koja je proslavila crveni kupaći kostim, koji je Kelly već isprobala. The Rock objavio je nekoliko šaljivih video uradaka na kojima se glupira s Kelly na plaži. Ako je suditi prema tome – film bi mogao biti prava komedija.

 

 

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure @kellyrohrbach was... tough.

A video posted by therock (@therock) on

 

Kelly je 25-godišnja manekenka koja se u slobodno vrijeme bavi golfom. Na Georgetown University igrala je za njihovu žensku momčad, a u Los Angeles doselila se iz Connecticuta kako bi slijedila san da postane manekenka.

 

 

on set with @calzedonia

A photo posted by @kellyrohrbach on

 

#tbt to my golfer girl days

A photo posted by @kellyrohrbach on