Nina Mamić i dalje sjedi u Remetincu.


Nina Mamić i dalje je u pritvoru, a planira uložiti žalbu na presudu koju je u petak sudac istrage odredio. Zbog sumnje u kazneno djelo, Nina bi trebala biti mjesec dana u pritvoru.
Njezina odvjetnica, Aleksandra Horvat jučer nije mogla podnijeti žalbu jer čeka sudski otpravak presude. Ninini roditelji, Vanja i Zoran, spremni su platiti čak i jamčevinu u iznosu od milijun kuna. Budući da je sutra praznik, mlada Mamićka će vjerojatno još pričekati da izađe, prenosi 24 sata.

Vezani članci Nina i Vanja Mamić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri! Vanja Mamić, Nina Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Vanja i Zoran Mamić postaju djed i baka, njihova kći Nina čeka prvo dijete sa zagrebačkim reperom

Odvjetnik Veljko Miljević ovaj je slučaj nazvao apsurdnim.

Prisjetimo se, popriličan šok doživjeli su bivši supružnici Vanja i Zoran Mamić kada im je kćerka Nina završila u pritvoru na 30 dana, a sve zbog prijetnji bivšem dečku. U pritvoru je završila u petak, nakon što je bivšem dečku i njegovoj majci slala prijeteće poruke.
Njezina odvjetnica Aleksandra Horvat izjavila je kako je Nina u petak otišla na policiju, nakon što je dobila poziv za saslušanje. Vratila se tada iz Berlina i dala iskaz. Policija ju je proslijedila istražnom sucu koji ju je zbog kaznenog djela prijetnje poslao na mjesec dana u pritvor te joj izrekao mjeru zabrane približavanja, ali i jamčevinu od milijun kuna, koju je obitelj Mamić spremna platiti.


 

Pročitajte kako se završila drama oko Nine Mamić.