Dio TLZP-a

Stigla ravno iz New Yorka: Tomina kći osvaja i van plesnog podija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbeni geni nastavili su se u obitelji Mühlen. I dok je Tomo u žiriju popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, njegova kćer pleše sa izvođačima.

Teško da ste primijetili Tarru Iziah in der Mühlen u svakom nastupu koji je odradila za drugu sezonu showa Tvoje lice zvuči poznato. No, upravo nju ćemo viđat i u sljedećim transforamcijama. Tarra je kćeri producenta Tome in der Mühlen koja je jedna od plesačica showa.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

AFTER PARTY Maja s ekipom slavila do jutra, objavila na Instagramu

'Oduvijek sam htjela nastupati za mnogo internacionalnih izvođača, a na pozornici showa Tvoje lice zvuči poznato ostvarujem svoj san iako nisu originalni izvođači’
, kaže Tarra Iziah in der Mühlen.

'Inače se bavim suvremenim plesom, tu sam se našla. U New Yorku sam počela sa suvremenim plesom na Alvin Ailey akademiji kad sam imala samo 3 godine, trenutačno studiram na Martha Graham akademiji u NYC pa se tu najsigurnije osjećam. Ali naravno je uvijek zabavno obući  štikle i malo komercijalu otplesat za televiziju’, kaže uvijek nasmijana Tarra.

A što je još otkrila i kako je raditi s tatom na setu, pročitajte u intervjuu na službenoj stranici tvojelice.dnevnik.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene