Kćer preminulog kralja popa, Paris Jackson opet šokirala svoje fanove novom tetovažom.


Mlada Paris Jackson ne može prežaliti gubitak svog oca, legendarnog Michaela Jacksona. Iako je prošlo sedam godina od kada je umro, on i dalje nastavlja živjeti u srcima mnogih svojih obožavatelja. Njegov najveći fan je, naravno, njegova kćer koja je odlučila zauvijek imati svog oca pored sebe. Tetovirala je tako na ruci gornji dio Michaelovog lica, točnije, njegove oči.

Vezani članci LaToya Jackson (Foto: AFP) LaToya Jackson još 1993. godine je stala na stranu zlostavljane djece, a ne brata Michaela Paris Jackson (Foto: AFP) Kći Michaela Jacksona boji se da će joj šokantne optužbe na račun oca upropastiti karijeru

Njezina nova umjetnička tetovaža ista je kao ona s Jackensovog osmog studijskog albuma Dangerous. Na crtežu tog albumu nalaze se razne životinje, poput slona i majmuna, a u samoj sredini ističu se Michaelove oči i obrve s pramenom kose koji visi na čelu.

Paris je svoju tetovažu objavila na Instagramu i dodala, 'Nikad ne zaboravi svoje korijene i uvijek budi ponosan od kuda si došao'. Iako ima tek 18 godina njezino tijelo krase mnoge tetovaže.

Jednu od njih je tetovirala čak i u unutrašnjosti usne, ali je istaknula kako je ta tetovaža samo privremena. 'Kćer preminulog kralja popa inače ima više tetovaža koje je napravila u čast svom ocu. Na svojoj desnoj ruci također ima jednu sličnu podsjetnicu na svog oca.