Sigurnosti nikad dosla, posebno ako ste djeca najpoznatijeg hollywoodskog para.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Dijete s gitarom, ilustracija Iz zagrebačke osnovne škole upozorili na opasni izazov s TikToka: "Dijete legne na cestu sve dok se automobil ne primakne blizu..." Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

Kada je u pitanju sigurnost njihove obitelji, Angelina Jolie i Brad Pitt spremni su na sve uvjete pa i slučajno aktiviran alarm ne prepuštaju slučaju.

Kako njihova djeca rastu, tako su poznati klinci otvoreniji i za mnoge nepodopštine. Jučer se u njihovom domu u Los Angelesu začuo zvuk alarma jer je jedno od njihovo šestero djece navodno slučajno aktiviralo alarn. Dok je par bio odsutan, u dom Brangeline brzo je stigao policijski auto i helikopter, a dadilja ispričala kako je riječ o lažnoj uzbuni.

>> Kakva raskošna ljepota: Nagađa se da su se vjenčali u ovom raju na zemlji

Mnogobrojna obitelj se nedavno vratila s odmora na Karibima na kojima su uživali u domu Donne Karan, a američkim medijima se šuškalo kako je par i konačno rekao sudbonosno da! Uz stalno rastupuću obitelj, slavnom paru je teško sve držati pod kontrolom, tako da su dadilje uvijek s Maddoxom (11), Shiloh (6), Knoxom (4), Vivienne (4), Paxom (8) i Zaharom (7).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook