Vozi skate, skija, surfa, pozira u kampanjama za donje rublje i odlično se osjeća u svojoj koži.


Kanya Sesser rođena je na Tajlandu. Danas ima 23 godine i uspješnu karijeru modela. Kanya je rođena bez nogu pa su je roditelji odlučili ostaviti pred vratima hrama jer nisu željeli djete koje je 'oštećeno'. Kanyu je usvojila obitelj koja ju je naučila kako se svoga tijela ne treba sramiti i kako se treba osjećati ugodno u svojoj koži. Očito su je dobro naučili.

Vezani članci Iva Jerković Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako izgleda kada se sredi nakon 3 mjeseca, javila joj se i Nina Badrić Toni Garrn Voli se slikati u toplesu, a već je godinama san svakog muškarca: Plavokosa ljepotica u malo drugačijem izdanju

Za 'People' magazin je izjavila 'Radi se o jačanju žene. Treba se osjećati dobro u svojoj koži, a ja sam u svojoj sebi seksi'.

UPRAVLJA AVIONOM Rođena je bez ruku, ali to je nije spriječilo da obara rekorde

Naglasila je kako voli biti ispred kamera i objektiva. Još kao mala voljela se fotografirati jer je to bio odličan način da se pokaže i ispriča svoju priču. Nije joj problem razgoliti se na fotografijama jer kaže kako se radi o slobodi tijela, a ona se odlično osjeća u donjem vešu.

Kaže kako se puno bolje osjeća na sketu nego u invalidskim kolicima, a sprema se i za paraolimpijadu 2018. Sretno je zaljubljena i svaki dan živi 'do daske'.

Svaka čast Kanya!

 

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook