Uloga Bena Gellera u seriji "Prijatelji" bila je jedna od najslađih, a glumca koji ga je najviše utjelovio danas bi teško prepoznali

Galerija


Obožavatelji legendarnih “Prijatelja“, došli su do zanimljivog otkrića da glumci blizanci Cole i Dylan Sprouse, od kojih je Cole glumio preslatkog Rossovog sina Bena, danas imaju više godina nego glumica Jennifer Aniston kada se pojavila prvi puta u seriji.

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić s tugom se prisjetio najboljeg prijatelja: "Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće" Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Nekad je bio jedna od najslađih televizijskih zvijezda, ali sigurni smo da ćete sada teško pogoditi o kome je riječ

Cole i Dylan danas imaju 25 godina i zaista ih teško možemo prepoznati. Ulogu Bena je inače kroz seriju utjelovilo nekoliko glumaca, kroz različita razdoblja njegova odrastanja, a upravo je Cole svima najviše ostao u sjećanju. 

Nakon završetka snimanja serije obojica su ostvarili uspješne karijere. Cole je ostvario impresivnu glumačku karijeru snimajući seriju "Riverdale" i filmove, uz što je uspio završiti i studij arheologije, a Dylan je pak uspješno diplomirao na studiju dizajna video igara.

Nema sumnje, zgodni blizanci su itekako uspjeli u životu.