Omiljeni Prijatelji

Kad već nisu Amerikanci, jesu Kinezi: Dobrodošli u Central Perk!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kafić iz legendarne serije Prijatelji, u kojem se šestorka često družila, mnogi su uzalud tražili ulicama New Yorka gdje je radnja serije smještena. No kafić ne postoji, već je bio dio filmskog studijskog seta u Los Angelesu.

Kad već nisu Amerikanci, jesu Kinezi! Napravili su repliku slavnog kafića gotovo do najmanjeg detalja i otvorili ga za javnost pod istim logom i imenom kao i u seriji - Central Perk. Dok se anegdota popularnih Prijatelja možete prisjećati na Doma TV-u, omiljeno okupljalište Rachel, Monice, Phoebe, Joeyja, Chandlera i Rossa, kafić Central Perk dobio je svoju repliku i to u Pekingu!

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

>> Jeste li ih uočili sve? Poznate face zalutale u 'Prijatelje'!

'Obožavam seriju i ona ima posebno značenje za mene. Kada sam bio tužan ili loše volje oni su me uvijek oraspoložili, smatrao sam da to osjećaju i brojni drugi gledatelji, no nisam očekivao da će toliko obožavatelja doći ovdje', kaže vlasnik Du Xin.

Tako je kafić postao veliko okuplajlište poklonika popularne serije. Čak se i konobarica zove Rachel, a kafić je postao i mjesto koje piše priče.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene