Kakav video!

Kad je Harry u pitanju, snimka od 3 sekunde odjekne kao 'bomba'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Harry Styles, najpopularniji član teen atrakcije 'One Direction', izazvao je pravo zagušenje na Twitteru nakon što je tijekom dodjele nagrada Teen Choice Awards izveo svoje umijeće twerkinga.

19-godišnja zvijezda One Directiona, Harry Styles, sjedio je u publici kad su do njega došli voditelji dodjele nagrada Teen Choice Awards te ga počeli nagovarati da pokaže kako 'twerka' odnosno kukove pomiče gore i dolje.

Ova Harryjeva odluka iznenadila je njegove kolege iz benda - Zayna Malika koji je sjedio do njega, kao i popularni mladi pjevač Ed Sheernan koji su su se cijelo vrijeme smijali se dok je ovaj 'twerkao'.

Pogledaj i ovo showbuzz TRESAO SE NAKON PLJAČKE Miljenik žena u šoku nakon napada na ulici: Zaprijetili mu nožem i ukrali sav novac

A ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je podatak kako je samo nekoliko sekundi nakon Harryjevog 'nastupa' Twitter bio bombardiran stotinama GIF-ova i videima trenutka koji je svima bio veoma smiješan - Harryjevog twerkinga.

#HarryDroppedThatThunThunThun je hashtag pod kojim možete pregledati sve vezano uz ovaj zanimljiv nastup. No, unatoč još većoj slavi koju je stekao mrdajući svojom stražnjicom, Harryju je bilo zaista neugodno što je snimka od tri sekunde podigla toliku prašinu na Twitteru.

'Poruka sebi - ne 'twerkaj'', napisao je na Twitteru pjevač koji je osvojio nagradu za najzgodnijeg izvođača, a njegov bend je večer završio sa nekoliko osvojenih Teen Choice nagrada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene