Kratko nakon što je u srijedu 19 sati objavila novi spot na YouTube kanalu, Nini Donelli netko je hakirao profil

Galerija


Sreća 20-godišnje pjevačice Nine Donelli zbog novog spota "Luda večer" kratko je trajala.

Vezani članci Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot VIDEO I Tomašević se rasplesao: Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot za kampanju za Zagreb Andrej Plenković i Ursula von der Leyen Europska komisija mijenja pravila nakon pojavljivanja von der Leyen u spotu HDZ-a: "Nije znala o čemu se radi..."

U samo pet minuta otkako je u srijedu u 19 sati objavila novi spot na YouTube kanalu, netko joj je hakirao profil.

Prvo je bila šokirana što je u samo 4 minute dobila preko 600 dislajkova na pjesmu i spot što je statistički nemoguće, a potom su joj blokirali brojač na kanalu pa ispada da ama baš nitko nije pogledao njezinu novu pjesmu u zadnjih 20 sati iako je cijeli dan na naslovnicama skoro svih portala u zemlji.

''Nikad u životu se nisam susrela s ovako nečim i nisam znala uopće što da napravim. Tada mi je moj autor Neno Ninčević savjetovao da se obratim policiji i prijavim hakerski napad. Hvala im na brzoj reakciji, kao i You Tube-u jer su mi javili kako proboj mog kanala dolazi s dvije IP adrese, jedne iz Vijetnama, a druge iz Hercegovine. Čula sam da su se neke moje kolegice već žalile kako su im se slične stvari događale od ljubomornih konkurenata u ovom poslu, ali doista ne razumijem zašto bih ja nekome smetala i bila problem? Pa imam samo 20 godina i tek sam na početku karijere. Nikome se nisam zamjerila i ovo me sve jako rastužuje'', rasplakala sam se zbog takvih loših ljudi, kazala je mlada pjevačica, a njezin autor Neno Ninčević nadodaje:

''Ova današnja vremena na estradi me plaše, ljudi su postali beskrupulozni i strašni. Mene samo tješi što znam da imamo hit i hvala im na tome što nam daju na važnosti. Možete li zamisliti te paranoje ako je nekome djevojka od 20 godina postala prijetnja pa je na ovakav način minira?'', zaključio je. 

Ninu Donelli ova iskustva neće pokolebati, kaže, da se sada još više potrudi kako bi na predstojećem CMC festivalu u Vodicama od sebe dala maksimum i pokazala zločestim hejterima u ovom poslu da je neće tako lako obeshrabriti.