Kakvo iznenađenje!

Nije imao pojma: Janko ostao ''paf'' kad je ugledao poznato lice na pozornici Supertalenta!

Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Justina Vojaković-Fingler (Foto: Screenshot) Flamenco Split (Foto: PR) Flamenco Split (Foto: PR) Flamenco Split (Foto: PR) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) +0 Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Justina Vojaković-Fingler iznenadila Janka Popovića Volarića pojavivši se na pozornici Supertalenta.

Druga epizoda Supertalenta potvrdila je status najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj, a donijela je i mnoge zanimljive talente na pozornicu.

Pogledaj i ovo Maria Ćuro, Maja Šuput, Supertalent ''ja to ne vidim kao manu'' Majine suze bit će vam jasnije kad poslušate ovu divnu djevojku: "Čudo je da sam živa, da nisam oslijepila, nikad se nisam sramila svojih ožiljaka''

Među njima je bila plesna skupina Flamenco Split, sastavljena od hrabrih djevojaka i žena koje su se predstavile svojim plesnim umijećem, i to ne bilo kakvim. Kako i sam naziv skupine govori, Flamenco Split otplesao je popularni španjolski ples i ostavio publiku i žiri bez daha.

Svakodnevica članica ove zanimljive skupine veoma je raznolika, neke dame su turističke vodičice i učiteljice, a  neke liječnice i umjetnice. Jedna od njih je i Justina Vojaković-Fingler, čije lice nije bilo nepoznato jednom članu žirija.

Naime, Justina je glumica i aktivna članica Gradskog Kazališta Lutaka Split, a trenutno surađuje s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, kojeg i ove sezone gledamo kao člana žirija u Supertalentu.

Ugledavši Justinu na pozornici, Janko nije skrivao iznenađenje. 

"Janko i ja smo glumili zajedno na Histrionskom ljetu, u predstavi 'Grička vještica'. On je igrao glavnu ulogu, a ja jednu od epizodnih. Imali smo nekoliko zajedničkih scena na pozornici. Mogu reći daje on super kolega, glumac i ugodan glumački partner", otkrila nam je Justina.

Flamenco Split (Foto: PR) Flamenco Split (Foto: PR) Foto: PR

Unatoč činjenici da se poznaju i da su radili zajedno, Justina je vijest o prijavi i nastupu u Supetalentu odlučila sačuvati za sebe, kako slučajno ta činjenica ne bi utjecala na ocjenjivanje.

Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prva epizoda nove sezone Supertalenta nije razočarala (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

"Stati ispred Janka na pozornicu u toj situaciji bilo mi je pomalo komično. Osjećala sam ogromnu, ogromnu tremu, ali ne zbog sebe i svog glumačkog iskustva, već zbog toga što sam strepila za skupinu i cjelokupni nastup", kazala je Justina. 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene