Mladi pjevač mijenja svoj život od temelja!


Justin Bieber započinje zdraviji život. Ova godina bila je veoma burna za mladog pjevača, koji je odlučio donijeti odluke koje će promijeniti način njegova života.

Vezani članci Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Hoće li se ukinuti dopuštenih 0,50 promila za vozače? Novi Nacionalni plan sigurnosti cestovnog prometa donosi velike promjene Zabava ih prizemljila (Foto: klyker.com) Što će im treća žica kad imaju alkohol: Znaju kako se uzemljiiti i bez obrtničke škole

Slavni pjevač odlučio je reći NE alkoholu. Prema zakon, Bieber ne može sam kupiti alkohol, ali to ga nije spriječilo da uživa u njemu. No, sada je došao kraj i tome.

Što ste prvo uočili na ovoj fotografiji?

'Justin je već obavijestio svoje prijatelje o novom načinu života koji će od sada voditi. Prestao je piti i jesti nezdravu hranu. Nada se da je ovo njegov novi početak', rekao je izvor.

Alkohol i droga doveli su ga u probleme sa zakonom pa je ovo odluka za koju se nadamo da će potrajati što dulje. Jedan od razloga za ovu odluku, osim naravno zdravijeg života, vjerojatno je i nada da će se 'novi Justin' svidjeti njegovoj bivšoj/sadašnjoj djevojci Seleni, piše Female First.

Nagađanja o vezi mladog para ne prestaju, a fanovi se potajno nadaju da će jednog dana ipak uspjeti obnoviti svoju vezu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook