Novi svijet otvara se u našem domu! Prekrasan dizajn tepiha punih kolorita dizajnera Juraja Zigmana oduševljava, a svoj talent i izniman osjećaj za umjetnost prenosi u prostor.


Umjetnički genijalac Juraj Zigman predstavlja jedinstvenu kolekciju unikatnih tepiha! Prekrasnim dizajnom punim kolorita, kontrasta i jedinstvenog dizajna ulazi u naš prostor, u intimu našeg doma kojem poklanja toplinu, u kruti svijet naših ureda kojima daje jednu novu dimenziju.

Vezani članci Katarina Mamić Najljepša Hrvatica pozirala u izazovnoj haljini i pokazala vitke noge: "Wow, goriš!" Jelena Rozga (Foto: Instagram) Korzet i koža: Vamp izdanje poznate domaće slatkice oduševilo njezine obožavatelje

>> Juraj Zigman zabavio sve prisutne svojom revijom

'Oduvijek sam zamišljao tepihe s mojim crtežima, igru boja i materijala te sam pun inspiracije ušao u ovaj projekt. Umoran sam od gledanja interijera koje popunjavaju jedni te isti tepisi, bez kolorita, hladni i dosadni. Tepih je slika i time sam se vodio u osmišljavanju kolekcije. Svojom sam rukom iscrtao dizajn na platno koje se kasnije ručno popunjava i iscrtava najkvalitetnijom vunom te samim time svaki tepih postaje svojevrsni unikat!', s oduševljenjem priča Juraj Zigman.

Unikatna kolekcija tepiha nastala je u suradnji s proizvođačem SAGA SAGA. U jedinstvenoj ponudi može se pronaći velika serija različitih dizajna tepiha koji su prvenstveno namijenjeni ljubiteljima originalnosti i prostorima koji vape za koloritom. Uspješni proizvođač tepiha SAGA SAGA već je surađivao s brojim umjetnicima a za ovaj jedinstveni projekt izrađuju primjerke od kojih svaki Zigman tepih sadrži minimalno dvadeset boja te je izuzetno složene i zahtjevne izrade.

Svi tepisi sa Zigmanovim potpisom dostupni su za narudžbu te se ručno izrađuju, a oni koji svom domu, uredu ili vikendici odluče pokloniti ovaj primjerak originalnosti bez sumnje će biti oduševljeni prekrasnim ugođajem u jedinstvenom, drugačijem prostoru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook