Josh Brooks javno se ispričao zbog agresivnog napada na bivšu djevojku Ameliu Clark.


Mladi pjevač Josh Brooks prije nekoliko dana zgrozio je javnost nakon što je u medije procurila informacija njegovom o fizičkom napadu na bivšu djevojku Ameliu Clark. Nakon jedne svađe natjecatelj britanskog X Factora svoju dugogodišnju djevojku brutalno je pretukao i slomio joj nos. Iako je u početku negirao optužbe, sada se ipak odlučio s njima suočiti i priznati krivnju.

"Iz dubine srca kajem se zbog svega. Shvaćam da je moj postupak bio u potpunosti neprimjeren i da sam dopustio da stvari krenu u neprihvatljivom smjeru. Kriv sam i sramim se", kazao je 17-godišnjak u intervjuu za The Sun.

Brooks je svjestan da je svojim postupkom razočarao svoje najbliže i da zbog svega mora preuzeti odgovornost.

Josh Brooks (Foto: Getty)

"Ne znam kako se nositi s nekim emotivnim stvarima. U prošlosti sam išao na savjetovanje i mislim da sad ponovo trebam nekoga s kime ću razgovarati. Treba mi netko tko će mi pomoći da shvatim ovu situaciju i krenem dalje", iskreno je priznao Josh.

Agresivni ispad najviše je pogodio Joshovu baku koja je preuzela brigu o njemu i njegovom bratu blizancu Kyleu nakon što su ih roditelji, koji su bili ovisnici o heroinu, napustili. Josh kaže da ih baka oduvijek ih učila dobrim manirima i poštivanju drugih, te da unatoč obitelji iz koje dolazi svoje pogreške ne želi pripisivati njima.

Josh i Kyle Brooks (FOTO: Getty)

"Znam da ne mogu promijeniti prošlost, no naučio sam jako važnu lekciju koju ću pamtiti do kraja života. Najvažnije je da ljudi shvate da u dubini srca i duše nisam nasilan i da zaista žalim zbog svega. Ne želim se braniti, opravdavati ili izvlačiti. Samo se želim ispričati i svima obećati da sam naučio lekciju", zaključio je za kraj Brooks koji je zbog svog nasilnog ponašanja suspendiran iz daljnjeg natjecanja.