Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkada je izašla vijest kako se snimaju nove epizode popularne TV serije fanovi su glavni svih detalja. Sada je otkriveno i još nešto...


Ujak Jesse kojeg je utjelovio glumac John Stamos gostovao je Foxovom okupljanju zvijezda, a kako se već naveliko snimaju novi nastavci serije 'Puna kuća' tj. 'Fuller House', nije mogao izbjeći pitanja o svojim kolegicama sa seta.

Vezani članci Punija kuća "Seks i grad" bez Samanthe mogao bi se zvati samo "Grad". Svi žele izmusti koji dolar na nostalgiju, ovo su serije koje nije trebalo dizati iz mrtvih John Stamos (Foto: Instagram) Rastopio srca obožavateljica: John Stamos prvi put proslavio Dan očeva

Puno se priča o tome hoće li se slavne sestre Olsen priključiti ekipi na novom setu, a sada je Stamos potvrdio i glasine, piše JustJarred. Naime, pisalo se kako je John htio da se blizankama da otkaz na setu kada su počeli raditi zajedno.

Preslatki blizanci iz 'Pune kuće' se vraćaju: Evo kako izgledaju danas

'To je donekle istina jer su blizanke Olsen jako puno plakale. Bilo je jako teško snimati. Onda su producenti donijeli nove crvenokose blizance, no s njima nije išlo pa su se Olsenice vratile na set', otkrio John koji se zahvaljujući svojem liku ujaka Jessieja i proslavio.

Zanimljivo je i da se na set vraćaju blizanci Nicky i Alex, djeca ujaka Jessieja i tete Becky (u pravom životu poznatiji su pod imenom Blake i Dylan Tuomy-Wilhoi). Radnja 'Fuller House' vrtit će se oko odrasle D.J. Tanner koja je u novim nastavcima udovica s dva sina. Većina originalne postave vraća se na male ekrane, a snima se već punom parom.