Zlatna gljiva

OSTAVILA BEZ DAHA Genijalna Jelena osvojila zlatnu ulaznicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako kaže, Jelena Znaor u show se prijavila jer želi vidjeti kako njezina točka izgleda u punom sjaju.

U prvoj epizodi najpopularnijeg talent showa u svijetu 'Supertalent', vidjeli smo dvanaest točaka od kojih su one zaista posebne žiri ostavile bez teksta, na pojedine su se zdušno nasmijali, neke su ih dirnule, dok su ih neki jedinstveni pojedinci pak ostavili u čudu.

Pogledaj i ovo showbuzz Supertalent ERIK BALIJA OPET RASTURIO Osvojio i rasplakao cijelu Hrvatsku!

Jelena Znaor sa svojim hula hoopanjem definitivno je bila među onima koja je oduševila žiri i zaradila prvu Zlatnu ulaznicu ovogodišnjeg Supertalenta što znači da je postala prva polufinalistica showa. Mario Petreković je stisnuvši zlatnu gljivu Jelenu plasirao direktno u polufinale ovog najpoznatijeg svjetskog talent showa. „Toliko si bila slatka, drugačija, posebna. Ono što zrači, to zaigrano dijete si u svima nama probudila da mi odmah dođe da kupim hula hoop i da ga ponovno počnem vrtiti! Baš lijepo osvježenje!“ oduševljena je bila Danijela, a Martina joj je poručila: „Uspjela si enormnu količinu hooperske radosti prebaciti preko stola i na nas. Ja ti mogu samo reći baš ti hvala, može opet!“

 

Gledati, gledati, i opet gledati! Uživajte još jednom u senzacionalnom nastupu Jelene Znaor <3 #SupertalentHR

Posted by SUPERTALENT on 13. ožujka 2016

Jelena se hula hoopom počela baviti zbog dijabetesa, a ta ljubav traje već pet godina. Osim što uživa u svakom treningu, svoje umijeće i znanje prenosi na druge. Kako kaže, u show se prijavila jer želi vidjeti kako njezina točka izgleda u punom sjaju, a o prolasku u polufinale Jelena kaže: „Drago mi je što sam prošla jer sam se trudila i drago mi je da se to pokazalo i stvarno sam uživala. Ne znam što više reći!“

Osim Jelene, žiri je oduševila i Beta Sudar koja je dobila 4 DA i kojoj je Mislav komentirao: „Nevjerojatna snaga, nevjerojatna sigurnost, nevjerojatna lakoća. Ljepota toga je što si svjesna kakav dar imaš!“, a u jednakom zanosu ostavila ih je i plesačica Arijana Moranjkić, plesna skupina Traumatic arts koji su izveli ples na svili i kako Martina kaže „začarali i odvukle ih negdje u visine“. „Bore, Bore, dobre su ti fore!“ poručio je Mario poznatom Splićaninu Bore Leeju nakon njegove točke demonstracije borilačkih sportova, no nažalost nije uspio uvjeriti žiri u svoj prolazak dalje, kao ni Petar Dugandžić s plesom Michalea Jacksona, a ni Bruno Tomašić, već poznat naciji po svojim pjevačkim imitacijama. „Politička satira je nešto što uvijek dobrodošlo hrvatskom narodu. Meni se sviđa što ste ostali neutralni u svemu tome, zapravo skoro da ste političari. Sve ste rekli, a ništa niste rekli i nikoga niste uvrijedili!“ kazala je Martina glumačkoj družini Karlstadt Kunst Cabare koji ističu kako oni donose publici baš ono što ljudima danas treba.

OVDJE pogledajte najzanimljivije nastupe prve emisije.

Leon Vignjević i Frane Granić impresionirali su žiri svojim nastupom akrobacija na BMX-u, a Rene I igor nisu propustili priliku da se na pozornici Supertalenta provozaju na njihovim biciklama. U čudu su žiri ostavila dvojica braće Matej i Danijel Šverc koji su nastupali pod imenom Street Brothers a pokazali su svoje umijeće street workouta i sa 4 DA prošli u sljedeći krug natjecanja. Nakon njihovog nastupa Danijela je komentirala: „Blago majci koja vas rodi!“. Miomir Miljatović otkrio je žiriju svoj talent balansiranja sa stolicom, metlom i obručem na nosu i tako ih ostavio bez teksta, a Babe bez kočnica svojom energijom i zaraznim can canom beskrajno su zabavile žiri i publiku.
 

 

Koliko je preslatka #JelenaZnaor!!! Ma bravo! Baš smo ponosni na našu prvu #SupertalentHR polufinalisticu! <3

Posted by SUPERTALENT on 13. ožujka 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene