Otkriveni detalji

Slavni glumac ju je zaveo, oduzeo joj nevinost i slomio srce!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Taylor Swift možda nema sreće u ljubavi, no zato je osvojila mnoge važne nagrade. No, jedan muškarac ju je posebno povrijedio...

Mlada pjevačka zvijezda Taylor Swift zasigurno nikada neće zaboraviti svoj 21. rođendan. Tada joj je srce slomio slavni glumac Jake Gyllenhaal s kojim je izgubila nevinost, nakon čega ju je ostavio ne pojavivši se na dočeku njezinog 21. rođendana. Taylor je tu večer provela na podu kupaonice jer je cijelu noć plakala!

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Video: Taylor Swift "napadnuta" na Grammyju

Sve te detalje otkrio je izvor blizak popularnoj pjevačici, a Radar Online piše kako se Taylor čuvala za brak, no kada je upoznala Jacka mislila je da je on onaj pravi. Očito se prevarila, no nije mu ostala dužna. Danas 24-godišnjakinja ima iza sebe niz uspješnih albuma o propaloj ljubavi koja ju je inspirirala za album 'Red', te zahvaljujući kojoj je i osvojila svoju publiku.

Navodno je pjesma 'The Moment I Knew’ u potpunosti posvećena Gyllenhaalu za kojim je Tylor patila. Poslije njega bila je povezivana s mnogim poznatim zavodnicima, od kojih je zadnji bio Harry Styles iz One Directiona.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene