Ivanka Trump svijetu je dala uvid u svoju obitelj. Lijepa djevojka o kojoj bruji cijeli svijet majka je troje djece, a maleni Theodore pravi je med.


Prelijepu Ivanku Trump svi su tijekom predsjedničkih izbora u SAD-u ocjenjivali kao jednu od ključnih figura za očev uspjeh. Ivanka je zasigurno veliki ponos svog oca Donalda. Sposobna, obrazovana, lijepa, s velikom i sretnom obitelji - Ivanka je utjelovljenje suvremene američke žene.

Tijekom Donaldove predsjedničke kampanje davala mu je veliku i bezrezervnu podršku, a nakon pobjede, i ona slavi na svoj način. Na Instagramu se obratila obožavateljima, reagirajući na činjenicu da njen otac ulazi u Bijelu kuću. "Hvala, Ameriko, za povjerenje koje ste dali mom ocu. Nikad vas neće iznevjeriti", poručila je na fotografiji sa izbora Ivanka.

No, ono što je sve oduševilo i raznježilo uslijedilo je nekoliko sati kasnije. Naime,majka troje djece objavila je video svog preslatkog sedmomjesečnog sinčića kako slavi djedovu pobjedu. "Čestitam djedu", napisala je uz video malenog Theodorea. Dječak je odjeven u malenu majicu s Trumpove kampanje te sjedi i sretno plješće. Usto, okružen je brojnim igračkama! Njegovoj sreći nema kraja! Sigurni smo da je Donaldu Trumpu ovo najdraža čestitka! Preslatko!

 

Congratulations grandpa! #PresidentElectTrump

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on