Ivana Mišerić na svom je Instagram profilu otkrila što misli o svom poprsju i dobro nasmijala prijatelje i obožavatelje.

Galerija


Mnoge djevojke koje se nisu podvrgnule estetskim operacijama povećanja grudi, često se tijekom ljetnih mjeseci suočavaju s pitanjem na temu veličine poprsja. Među njima je poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja je pri kraju godišnjeg odmora odlučila progovoriti o toj, uvijek aktualnoj temi.

Vezani članci Vanja Halilović (Foto: Instagram) Jedna od naljepših Hrvatica pokazala obline i top formu u kupaćem kostimu: "Savršena si" Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Domaća voditeljica u kupaćem kostimu izvela stoj na rukama: "To je žena koja može sve, zvjerka"

Simpatičnoj voditeljici očito je netko postavio pitanje na temu poprsja, a ona je odgovor odlučila podijeliti sa svima, jednom za sva vremena. Na Instagram profilu objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i sve lijepo objasnila.

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

“Pametno pitanje... Zašto si sise ostavila doma? Hm. Pa zato što mi nisu stale u auto dok sam se pakirala za godišnji. Nisam nikada gledala grudi kao mjerilo za dobru ženu, možda zato što ih nikada nisam imala. Ono što znam je da kad ću htjeti veće.. Ću si ih kupiti, meni je dobro s ovima koje (ne)imam“, napisala je iskreno Ivana i objavom oduševila svoje prijatelje i pratitelje.

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Ivana je ove godine u ljetnim radostima uživala na Jadranu, u društvu obitelji i prijatelja.

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on