Iskrena ispovijest

Hrabra farmerica Kristina bolest je pobijedila uz vjeru: ''Evo me ovdje, jača sam nego prije''

Kristina Kesovija (Foto: Instagram) Kristina Kesovija (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Kesovija (Foto: Instagram) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija (Foto: Instagram) Kristina Kesovija (Foto: Instagram) Kristina Kesovija (Foto: Instagram) +0 Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Galerija

Kristina Kesovija ima 27 godina, dolazi iz Kaštel-Sućurca te je po zanimanju kozmetičarka.

U novoj sezoni popularnog reality showa "Farma" gledamo i atraktivnu Kristinu Kesoviju.

Pogledaj i ovo Farma Frane (Foto: Screenshot) Trzavice, trzavice Farmeri Kristina i Matej imali su svašta za poručiti Frani: "Svi te tjeraju od sebe, daj šuti!"

Šesta sezona showa donijela nam je 18 novih, zanimljivih kandidata, među kojima je i Kristina, 27-godišnja kozmetičarka iz Kaštel-Sućurca.

Kristina za sebe kaže da je komunikativna osoba vedra duha, ali zna biti tvrdoglava i neodlučna. Negativu kod ljudi, kaže, odmah osjeti te nastoji izbjegavati takvo društvo. U slobodno vrijeme voli šetati uz more, družiti se s prijateljima i svojim psima. Uzor u životu joj je majka koja ju uvijek potiče da se u životu sve može riješiti. Voli prirodu te kaže kako se ne boji niti jedne domaće životinje, ali zato ima strah od svih kukaca. Od showa očekuje nova poznanstva i vještine te slogu i dobar provod, no jedino ju brine poljski WC.

Iako nema iskustva sa životom na selu, na Farmu se prijavila jer se želi okušati u sebi nepoznatom načinu života. Tako se Kristina predstavila javnosti prije početka showa.

A već u prvoj epizodi o sebi je otkrila još ponešto. "Volim biti sređena i lijepo obučena te ću na Farmi paziti koliko mogu kako izgledam, no uvjeti su takvi kakvi jesu. Tako ću biti bez šminke i u trenirci, no ni u stvarnom životu nisam svaki dan našminkana i sređena", započela je atraktivna plavuša.

Spomenula je i kako je dosad bila na nekoliko izbora ljepote, pa smo joj morali postaviti nekoliko dodatnih pitanja kako bismo saznali više informacija.

1. Je li ti neugodno pojaviti se pred mnogobrojnom televizijskom publikom "nesređena" ili ti je to potpuno prihvatljivo?

Nisam svaki dan našminkana. Ima dana kad se volim srediti, a isto tako ima dana kad sam nenašminkana jer mi nije takav dan. Smatram da svaka žena voli izgledati lijepo i da bi trebala voditi malo brige o svom izgledu.

2. Natjecala si se na nekoliko izbora ljepote. O kojima se radi i koji ti je najveći uspjeh na njima?

Bila sam prva pratilja Kraljice Dalmacije, to je bio najveći uspjeh na ovakvim izborima. Što se tiče izbora, to je više bio san kad sam bila 10 godina mlađa. S godinama to nekako prerastete.

3. Što misliš o predrasudama koje javnost ima prema atraktivnim i sređenim ženama? 

Kada sam ulazila na Farmu, pretpostavljam da je na račun mog izgleda dosta njih pomislilo da neću uspjeti živjeti u uvjetima kakvi su nas dočekali.

4. Pobijedila si i bolest. Što ti je najviše pomoglo u toj borbi?

Pobijedila sam bolest uz vjeru. Radi se o tumoru hipofize koji sam dva puta operirala. Sada je sve u redu, samo moram svakih šest mjeseci na kontrole. Bitno je u nešto vjerovati. Svaki čovjek bi trebao u nešto vjerovati da mu bude lakše ići kroz život. Meni je u mojoj borbi najviše pomogla vjera. Ja to mogu i izdržat ću, uz svoju obitelj bez koje bi to bilo nemoguće. Evo, sad sam tu gdje jesam, jača nego prije.

5. Priželjkuješ li pobjedu ili želiš prije svega vidjeti kako se snalaziš u nepoznatim uvjetima?

Na Farmu sam se prijavila jer sam željela preispitati samu sebe i vidjeti kako ću se snaći u nečemu sasvim nepoznatom, počevši od uvjeta, prostora, mjesta, ljudi...

6. Kakvu ćemo Kristinu gledati na Farmi?

Gledat ćete me onakvu kakva sam zapravo. Osoba sam koja je lakovjerna i većinom se opečem jer previše vjerujem ljudima i mislim da zloća kod ljudi ne postoji, ali sam se već nekoliko puta razuvjerila tako da je bitno nekome vjerovati s dozom opreza, čisto da se poslije ne razočaraš...

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene