Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pridružite nam se 15. ožujka na kolektivnoj čagici uz Happy Pharrella Williamsa na Trgu Bana Jelačića kod sata, točno u 11:05 sati!


Bilo da ste slučajni ili namjerni prolaznik, nakon što na razglasu čujete 'Happy' ritmove koji su osvojili svijet, slobodno zaplešite uz vrhunske plesače iz plesne skupine Atomic Dance Factory!

'Happy' pokrenuo i Split! Zaplesala i Viktorija Rađa sa sinom!

Vezani članci Slika nije dostupna Novi album Pharella Williamsa 'Girl' je vani Slika nije dostupna Viktorija Rađa u spotu 'Happy' zaplesala sa sinom

Pokažite vaše plesne korake i budite dio promotivnih fotografija i spota koji će se objaviti na Menart YouTube kanalu i službenoj webstranici globalne akcije . Ta će posebno dizajnirana stranica s odabranim, uglavnom potpuno novim i još neobjavljenim videima uz odbrojavanje biti lansirana 20. ožujka.

Bit će ovo sjajna prilika za promociju naše metropole jer će svi videi koje će službeno organizirati Sony Music Entertainment uredi i njihovi partneri diljem svijeta. Naime, plesni performance bit će dio globalne akcije kojom će Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježiti Dan sreće. Tom je “mladom” prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba.

Akcija ima i humanitarni karakter. Ne smijemo zaboraviti da svi zaslužuju biti sretni, imati zdrav život i da svi koji mogu doniraju novac za humanitarne akcije UN-a. Do sada su sudjelovanje, odnosno snimanje videa uz pjesmu 'Happy' potvrdili Sony Music uredi iz: Australije, Nizozemske, Njemačke, Švedske, Velike Britanije, Francuske, Italije… Plesni performance uoči obilježavanja Međunarodnog dana sreće u Zagrebu organiziraju diskografska kuća Menart u suradnji s Gradom Zagrebom. Bilo bi idealno da svaki dan imamo neki Happy trenutak jer ne smijemo zaboraviti na male stvari koje nas vesele i tjeraju u nove pobjede.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook