Jadan dječak

Hospitalizirali im sina: Kanye i Kim uz njega bili dan i noć

Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) +0 Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Kim i Kanye West uz svog su sina bili i preko noći. Tijekom vremena koje je proveo u bolnici roditelji ga nisu napuštali!

Sin Kim Kardashian i Kanyea Westa, dvogodišnji Saint, hospitaliziran je prošlog tjedna zbog teške upale pluća, piše TMZ. Maleni je u losanđelesku bolnicu dovezen u četvrtak, a uz njega su u svakom trenutku bili njegovi poznati roditelji. Kim i Kanye ostajali su uz Sainta i preko noći, mijenjajući se na smjene.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Maleni je u bolnici proveo nekoliko dana, nakon čega je otpušten na kućnu njegu. Trenutno je kod kuće i sve mu je bolje! Uz preslatkog Sainta, Kim i Kanye roditelji su četverogodišnje North, a uskoro će dobiti i treće dijete, uz pomoć surogat-majke.

 

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene