Nacija je u glas pjevala s njom.


Ove nedjelje pred Hanom Hegedušić je još jedna transformacija i to ovog puta u Danijelu Martinović dok je bila pjevačica grupe Magazin.

Vezani članci Andrea Šušnjara (Foto: Dnevnik.hr) Andrea Šušnjara priznala nam je da je opet zaljubljena: ''Napokon sam sretna'' Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ovisnica o selfijima! Andrea voli autohtone Hrvate i nisu joj problem neukusni komentari na njezin račun

No, ono što je posebno zanimljivo je to da Hana i Danijela imaju zajedničku prošlost. Naime, još kao djevojčica Hana je pjevala u spotu grupe Magazin "Mir, mir do neba" i tamo se susrela s Danijelom.

"Bilo je to jako davno, snimali smo cijeli dan. Nije me impresioniralo snimanje spota s Magazinom jer sam ipak ja s tim ljudima rasla", rekla nam je Hana koja je u vrijeme snimanja spota imala 15 godina. U spotu pjeva i svira klavir, a kako je to izgledalo možete vidjeti u videu od 2:15 minute.

U šestoj epizodi showa Hana će otpjevati dvije različite Danijeline pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.