Lana Jurčević vokalno je potpuno skinula Halida Bešlića, a sjajna transformacija na kraju joj je osigurala treće mjesto.


Omiljeni bosanski glazbenik Halid Bešlić sinoć je napravio spektakl u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Doduše, nije riječ o pravom Halidu nego o popularnoj Lani Jurčević koja se zbog showa preobrazila u legendarnog glazbenika. Svojom uvjerljivom imitacijom Halidovog "Prvog poljupca" Lana je zauzela visoko treće mjesto i pobrala ovacije publike.

Za komentar smo pitali i Halida koji je nažalost bio na putu pa nije bio u mogućnosti pogledati Lanin nastup. No, kako kaže, ne sumnja da je on bio sjajan.

Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

"Nažalost nisam gledao, ali jako mi je drago da me upravo Lana imitirala. Jer ona je kćer moje jako dobre prijateljice Esme", kazao nam je Halid.

Lanin nastup oduševio je publiku, ali i Ivana Šarića koji je bio gostujući član žirija. "Super vokalna transformacija. Vokalno si ubila. Halid, Halid", kazao je Ivan. Oduševljena je bila i Sandra Bagarić.  "Hvala ti za ovaj divni sevdah i emociju. Vokalno si ga zaista 100 posto skinula“, pohvalila ju je Sandra.

Halid Bešlić, Lana Jurčević (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell, Dnevnik.hr)

Iduću nedjelju pred Lanom je ponovo transformacija u muškarca, no ovog puta odmaknut će se od sevdaha i zapjevati hit slavnog repera Seana Paula. Kako će joj ova golema transformacija iz lika u lik uspjeti, tek ćemo vidjeti.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Doživite transformaciju zabave uz Vip!