Valentina Fjodorov (FOTO: Facebook)
Valentina Fjodorov (FOTO: Facebook)

Valentina Fjodorov, srpska glazbenica koja posljednjih godina živi i radi u Japanu, iznenada je preminula od predoziranja lijekovima.


Glazbena zvijezda u usponu Valentina Fjodorov iznenada je preminula od prekomjerne doze lijekova. 27-godišnja srpska glazbenica preminula je 28. prosinca u Japanu, a tek sada otkriven je uzrok smrti. Njezino srce nije izdržalo dozu lijekova koje je i inače uzimala kao redovnu terapiju.

Vezani članci Hitna pomoć (Foto: Dnevnik.hr) Slovenac (67) preminuo na porečkom triatlonu u moru kod Zelene lagune Policijski očevid, ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Crna subota na hrvatskim prometnicama: Četvero ljudi poginulo u prometnim nesrećama

Obitelj mlade glazbenice shrvana je tragedijom, a posebno je utučen Valentinin suprug, producent Aaron Terulli. "Njezino vrijeme tek je dolazilo. Imala je viziju, ali nije izdržala", izjavio je Terulli. "Bila je najljepša žena koju je itko ikada vidio. Svi su je voljeli. Voljela je glazbu, svirala je klavir otkad je bila mala. Glazba je bila njezina strast. Voljela je plesati, a kada je postala DJ, nije mogla prestati sa stvaranjem glazbe”, dodao je utučeni suprug za Blic.

Inače, Valentina je posljednjih godina živjela u Japanu gdje je bila popularna DJ-ica. Nastupala je po poznatim klubovima, ali i najvećim festivalima elektronske glazbe među kojima su "Ultra" i "Fuji Rock Festival".