Ekipa Glazbenog showa Dalibora Petka na Narodnom radiju prigodno je obilježila Noć vještica, nagovorivši sve goste da u studiju dođu maskirani.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Kakve veze ima Dalibor Petko sa striptizom i zašto su umalo stradale štikle Ide Prester, saznajte u novoj epizodi "Fakapa"! Dalibor Petko - 7 Petko se transformirao u najdraže pobjednike Eurosonga, neki od njih pokazali što misle o tome: "Do suza si me nasmijao"

Luka Nižetić na promociju nove pjesme 'Nisu godine', došao je s korom banane na glavi, a kostim je nazvao 'Mrtva banana'.

'Bio sam u trgovini, vidio bananu i rodila se ideja', rekao je Nižetić, koji je slušatelje podučio kako izdubiti bundevu u manje od tri minute.

>> Brrrr... kakve ste nam sve fotke poslali!

Neda Parmać dobila je zadatak glumiti vješticu. Neda je u emisiju došla promovirati novi singl i spot 'Dajte da se probudim'.

'Mnogi su se pitali što ja to na kraju spota ugledam u lijesu da se tako preplašim. Evo, ovo što danas vidite', rekla je Neda, koja je svoju masku nazvala veseli mrtvac.

Neda je morala stihove nove pjesme recitirati vještičjim glasom i u tome je jednostavno briljirala.

'Već imam ideju za ovaj videospot', smijala se Parmaćica rekavši da ne zna je li njeno recitiranje sličnije vještici ili Ibrici Jusiću.

>> Pogledajte kako su svjetski celebrityji proslavili Halloween!

Novu pjesmu 'Pred svima', promovirala je Franka Batelić kojoj je inspiracija za masku bila Bella Swan iz Sumrak sage.

'Vampiri su očito jako popularni, tražim vampirske zube cijeli dan po gradu i nisam ih mogla nigdje naći', rekla je Franka, koja je pokazala dobro znanje u poznavanju praznovjerja.

No svojim je kostimom sve nadmašila Ella Dvornik. Iako je i maska voditelja Petka, koji se transformirao u zombija bila fenomenalna, Ellin look sve je ostavio bez daha.

'Šminkala sam se dva sata, samo zbog emisije', priznala je Ella, koja je u Showu gotovo 'umrla od straha'.

Naime, mlada pjevačica izvodila je dijalog iz filma Vrisak, no kad se ugasilo svjetlo, a u studio ušao čovjek s kapom na glavi, vrisnula je iz petnih žila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook