Samo dobra vibra

Ćorluka objavio fotografiju svoje Franke u još neviđenom izdanju, ona mu poručila: "Baš ti hvala"

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić navijanje (Foto: Instagram) Franka Batelić navijanje (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uskoro bi se trebali vjenčati u njezinoj rodnoj Istri.

Sinoćnju pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Danskom slavila je cijela Hrvatska i šire.

Pogledaj i ovo Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Glad ne pita Bilo je napeto: Prelijepa Izabel Kovačić sinoć je zbog nervoze morala nešto i prigristi na tribinama

A posebno su bile glasne djevojke, zaručnice i supruge naših nogometaša, koje su s posebnom strepnjom pratile utakmicu svojih odabranika koja je bila neizvjesna do samog kraja.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

No kako su brojni Hrvati zaključili na društvenim mrežama, živciranje je vrijedilo jer je pobjeda još slađa. To je dokazala i jedna od naših najljepših i najuspješnijih domaćih pjevačica Franka Batelić, koja je poznata i kao dugogodišnja djevojka Vedrana Ćorluke. Franka i po mnogima jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša ovog bi ljeta trebali izgovoriti i "sudbonosno da" u njezinoj rodnoj Istri, a da je upravo ona Vedranov najvatreniji navijač, dokazao je sam Ćorluka preslatkom slikom na Instagramu.

Franka Batelić navijanje (Foto: Instagram) Franka Batelić navijanje (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Na njoj Franka slavi pobjedu reprezentacije s njihovim ljubimcem Oskarom odjevena u donji dio dresa svog izabranika te s kapicom za vaterpolo sa simboličnim brojem pet, koji na svom dresu nosi Vedran.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

"Hahaha", napisao je Vedran ispod fotografije, a Franka mu je poručila: "Baš ti hvala" na svom profilu na Instagramu, potvrđujući kako je ovo trebala biti fotografija samo za njegove oči.

Podsjetimo, pjevačica i nogometaš zajedno su više od 6 godina, a vjenčanje bi se trebalo održati nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

O njihovoj se vezi u medijima počelo pisati u lipnju 2012. godine, a potvrda je stigla 6 mjeseci kasnije, kada su se zajedno pojavili na jednom božićnom koncertu. Danas par ne skriva ljubav, a jednom prilikom Vedran je otkrio kako je u Franki pronašao sve ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe.

Može li slađe?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene