Franka Batelić već od nedjelje sa svojom ekipom boravi u Lisabonu, gdje se priprema za nastup na Eurosongu. Naša predstavnica nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri 12. po redu.

Galerija


Još je manje od tjedan dana ostalo do prve polufinalne večeri na Eurosongu, na kojoj će nastupiti i naša Franka Batelić, i to 12. po redu. Hrvatska predstavnica sa svojom ekipom već od nedjelje boravi u Lisabonu, gdje obavlja posljednje pripreme za sudjelovanje na Eurosongu. Tijekom srijede odradila je i brojne intervjue, čime se pohvalila na Instagramu, a za tu je prigodu odjenula srebrno odijelo.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Vezani članci Albina Grčić - 6 Albina poslije festivala u Poljskoj otkrila što zamjera Nini Kraljić: ''Stvarno sam dugo vremena šutjela!" Franka Batelić (Foto: Instagram) Svi su ''Crazy'' za Frankom! Pjesma je osvojila i ove mlade glazbenike, evo kako zvuči u njihovoj verziji

S Frankom su u Lisabonu i skladatelj Branimir Mihaljević, prateći vokali Đorđija Palić i Martina Ivanković, dok je za koreografiju zadužen Igor Barberić, a za stajling Jasenka Tudor Bevanda.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franku ćemo na bini gledati u haljini omiljenog domaćeg modnog dvojca Envy Room.

U prvom polufinalu moći ćemo čuti 19 natjecatelja, a u drugom, koje je 10. svibnja, njih 18. Iz svakog polufinala po 10 zemalja prolazi u finale.