Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrijeme prebrzo prolazi za dvadeset ljepotica i organizatore izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta jer toliko toga se treba odraditi, a dan je prekratak!


Djevojke pristigle iz svih krajeva Hrvatske, s koferima punim mladenačkih snova, finalistice Miss Hrvatske pažljivo prate upute organizatora, savladavaju sve što se od njih traži i željno iščekuju subotnju večer i trenutak kada će se upaliti svjetla pozornice.

Vezani članci Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna!

>> Melita Fabečić kao 'Hrvatska Adriana Lima' - nevjerojatna sličnost!

Subota u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu biti će u znaku ovih prekrasnih djevojaka, a za dobru zabavu svih cijenjih uzvanika pobrinu će se popularna voditeljica Danijela Trbović, potom iskusni plesač Ištvan Varga, pjevač Sandi Cenov, tamburaški sastav Mejaši koji su vlasnici apsolutnog ljetnjeg hita „Zorica“ i mnogi drugi.

U žiriju će sjediti Leonarda Boban, dizajnerica, Maja Nikolić, Miss Hrvatske 2012., Sanja Faber, voditeljica Högl Shoe Fashiona za Hrvatsku, Maja Batić, predstavnica CHI professionala, Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener, Kristijan Mesaroš, tenisač, Aleksandar Milojević, estetski kirurg, Ivica Zanetti, vodeći hrvatski frizer, Dušan Bućan, glumac te predstavnici Zlatarne Celje i Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook