Jedna će pobijediti

Ovo su finalistice Miss Hrvatske!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrijeme prebrzo prolazi za dvadeset ljepotica i organizatore izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta jer toliko toga se treba odraditi, a dan je prekratak!

Djevojke pristigle iz svih krajeva Hrvatske, s koferima punim mladenačkih snova, finalistice Miss Hrvatske pažljivo prate upute organizatora, savladavaju sve što se od njih traži i željno iščekuju subotnju večer i trenutak kada će se upaliti svjetla pozornice.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Već se naveliko sprema! Pogledajte koja će ljepotica predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta, a objašnjen je i način na koji je odabrana!

>> Melita Fabečić kao 'Hrvatska Adriana Lima' - nevjerojatna sličnost!

Subota u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu biti će u znaku ovih prekrasnih djevojaka, a za dobru zabavu svih cijenjih uzvanika pobrinu će se popularna voditeljica Danijela Trbović, potom iskusni plesač Ištvan Varga, pjevač Sandi Cenov, tamburaški sastav Mejaši koji su vlasnici apsolutnog ljetnjeg hita „Zorica“ i mnogi drugi.

U žiriju će sjediti Leonarda Boban, dizajnerica, Maja Nikolić, Miss Hrvatske 2012., Sanja Faber, voditeljica Högl Shoe Fashiona za Hrvatsku, Maja Batić, predstavnica CHI professionala, Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener, Kristijan Mesaroš, tenisač, Aleksandar Milojević, estetski kirurg, Ivica Zanetti, vodeći hrvatski frizer, Dušan Bućan, glumac te predstavnici Zlatarne Celje i Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene