Premda je žarko želio napustiti Farmu, što se nakon subotnjeg dvoboja s Anamarijom i dogodilo, ispali farmer Matija nakon ovotjednih je nemilih događaja promijenio svoje mišljenje.


 

Sve najnovije vijesti oko showa FARMA pratite i na službenoj stranici farma.dnevnik.hr.

Vezani članci Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Tko će se sve na Farmi pridružiti Kristini Mandarini? ''Nisam za kuhanje, ali potrudit ću se u svemu ostalom!'' Kristina Penava Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

Bivši Farmer Matija odlučio se javno oglasiti te je na službenoj Facebook stranici showa Farma sa svog profila odaslao oštru poruku: „Trebao sam je ipak 'zgaziti' u dvoboju! Sad mi je žao što nisam jer vidim da ona konstantno „gazi“ druge.“

'Mislio sam da će svi biti OK, ispostavilo se da ima onih koji nisu'

Matija se nakon subotnjeg dvoboja obratio kolegama: „Probajte biti mirni, iako je to nemoguće, ali probajte. Probajte se manje svađati. I izbacite kukolja u žitu!“ Sada je postalo jasnije na koga je mislio, no prema njegovim komentarima čini se kako je ipak zažalio što joj je prepustio dvoboj. Anamarija je samo jednom uspjela biti brža i dati točan odgovor, no to je nije omelo da nakon tog dvoboja samouvjereno zaključi kako će sve moći pobijediti jer zna više od ostalih farmera.

Dvije sukobljene strane, kontroverznu hostesu Anamariju i osebujnu trgovkinju Mariju koja ju je udarila, u večerašnjoj emisiji od 20 sati na Novoj TV očekuje objava sankcija zbog navedenog incidenta.
 

 

A photo posted by Farma - novi početak (@farma_hr) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook