Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Deset dana nakon napetog 'nadmetanja' jedan od pet finalista je ipak privukao najveći broj prisutnih i time osigurao titulu predgrupe Hladnom pivu!


Prije desetak dana Hladno pivo objavilo je finaliste natječaja za opening-act bendom koji će imati čast otvoriti veliki koncertni događaj na Šalati, 25. svibnja prozvan Danom radosti. Svih 5 finalista, među kojima su se našli Radio Aktiv (Pula/ZG), Fraktura Mozga (ZG), Cherkezi United (ZG), DeadFish (KC) i Pištolj na gumene metke (Sisak) dobili su event na stranicama Facebook-a putem kojih su njihovi prijatelji i fanovi mogli 'prisustvovati' događanju te na taj način dati svoj glas.

>> Hladno pivo opjevalo sve detalje - samo 17 dana do spektakla!

Vezani članci Milan Bandić - 1 Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu Renato Petek Renato Petek: 60 tisuća Zagrepčana još nemaju priključak na gradski vodovod, a plaćaju jednaki prirez

Deset dana nakon napetog 'nadmetanja' jedan od pet finalista je ipak privukao najveći broj prisutnih i time osigurao titulu predgrupe Hladnom pivu! Sa ukupno čak 1970 prikupljenih 'polazaka' u samo 10 dana, zagrebačka Fraktura mozga je sasvim zasluženo dobila svoj prostor na pozornici Šalate na Dan radosti.

Nakon što je objavljen finalni line-up za Dan radosti, članovi Hladnog piva odlučili su napraviti i 'odu radosti' kojom pozivaju sve svoje fanove na ovaj koncertni spektakl!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook