Europa ga je zavoljela

Evo što danas radi hrvatski pobjednik Eurosonga 2003.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 10 godina ovaj dječak je pokupio simpatije cijele Europe i postao veoma slavan.

Sjećate li se simpatičnog dječaka Dina Jelusića koji je 2003. godine pobijedio na dječjem Eurosongu?

Pogledaj i ovo prva ženska priča, Dino Jelušić - 7 ''otac mi je rekao...'' Dino Jelusić o pozivu na Doru: ''Prvo sam pomislio možda bi bilo dobro ''uvaliti'' nešto teže, ali publika kojoj ja težim to ne bi oprostila''

Sa pjesmom 'Ti si moja prva ljubav' 11-godišnji Dino je pobjedom u danskom Kopenhagenu pokupio simpatije cijele Europe i postao veoma slavan.

No, nakon pobjede, nije se više toliko čulo o ovom dječaku, rođenom u Požegi, koji je danas 20-godišnji mladić, student Glazbene akademije u Zagrebu.

Ali to ne znači da je Dino bio neaktivan. Proputovao je svijet nastupajući u mjuziklima, a u Africi je svirao s tamošnjim glazbenicima.

Dino je od 2010. godine izdao četiri singla te tri studijska albuma. Jedan od njih je i 'Living My own life' koji je inspiriran rock izvođačima poput Europe, Bon Jovia i Whitesnakea.

A da voli hard rock zvuk možete pogledati i u priloženom videu u kojem Dino nastupa kao Dino Jelusić & Made in Iron bend. Imate ga priliku poslušati kako izvodi hitove kultnog britanskog benda Iron Maiden koji 31. srpnja dolaze u zagrebačku Arenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene