Eva Amurri Martino pala je u depresiju nakon nesreće njenog dječaka.


Najgori scenarij kojeg čovjek može zamisliti dogodio se glumici Evi Amurri Martino, poznatoj i po tome što je kćerka slavne Susan Sarandon. Glumica je inače u braku te ima dvoje djece, a zbog mlađeg djeteta, dječaka Majora, Eva se borila s teškom depresijom. Naime, dadilja koju je zaposlila da brine za dijete, zaspala je s malenim u naručju.

Dok je spavala, dječak joj je iskliznuo s ruku, pao i teško se ozlijedio. Tromjesečni dječak počeo je histerično plakati, a Eva kaže kako su ona i suprug odmah dotrčali da vide što se dogodilo. Odvezli su ga u bolnicu, gdje je ustanovljeno da joj je sin dobio unutarnje krvarenje mozga te mu je napukla lubanja. Sve to objavila je Eva na svom blogu HappilyEvaAfter.

Eva Amurri Martino (Foto: Getty)

"U bolnici sam provela dva dana. Nikad nisam bila nervoznija, bilo je traumatično. Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva", napisala je glumica. Nakon svega, Eva je pala u depresiju, a dadilji je oprostila, iako joj je odmah i dala otkaz. "Više nikome ne želim povjeriti dobrobit svog djeteta, osim samoj sebi. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem kako plače, srce mi krene brzo kucati i počnem plakati jer se prisjetim svega što se dogodilo", zaključila je Amurri.

Eva Amurri Martino (Foto: Getty)