Kanadski par

Crna vjenčanica i crni buket za drugo vjenčanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Avril Lavigne i Chad Kroeger vjenčali su se prije nekoliko dana. Za svoje drugo vjenčanje pjevačica je odabrala crnu haljinu kao i crne ruže.

Gotičko, no glamurozno. Takvo je bilo vjenčanje kanadskog para rockera Avril Lavigne i frontmena grupe Nickleback Chada Kroegera. Pop punk pjevačica ispričala je kako je dan vjenčanja bio poseban za kanadski Hello magazin.

Pogledaj i ovo Maneskin nakon rekordne koncertne 2023. U Hrvatsku ove godine dolaze neke od najvećih glazbenih svjetskih zvijezda, a čeka se i potvrda talijanske rock-senzacije!

'Hodajući prema njemu obuzele su me emocije. Brisao je suze radosnice', ispričala je 28-godišnja kanadska zvijezda koja se udala za 38-godišnjeg glazbenika u dvorcu kraj Cannesa na jugu Francuske.

Trenutno su na medenom mjesecu u Italiji, te uživaju u suncu i moru.

>> U ovakvom izdanju je sigurno nikada niste vidjeli

'Znao sam da sam 'pao' na nju. To je bio nevjerojatno snažan osjećaj i nešto što nikada neću zaboraviti', rekao je Chad o svojoj današnjoj supruzi.

I Avril i Chad već imaju jedan brak iz sebe: 27-godišnja Avril je bila u braku tri godine, sa frontmanom Sum 41 Deryckom Whibleyjem, a 37-godišnji Chad, koji je pjevač grupe NIckelback, je bio šest godina sa pravnicom Marianne Goriuk. Avril je bila i u ozbiljnoj vezi s polubratom Kim Kardashian Brodyjem Jennerom, no prekinuli su prošle godine kada je i počela vezu s Chadom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene