Mladi par poslao je poruku paparazzima


Mladi glumački par Emma Stone i Andrew Garfield, poznati po ulogama u filmu 'Čudesni Spiderman', ponovno su oduševili svojom originalnošću i jednostavnošću.

Vezani članci Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Nitko ne zna otkad su zajedno: Rijedak zajednički izlazak u javnost slavnog para koji je vezu dugo skrivao Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica pohvalila se prijateljima da ima novog dečka, a u hotel je došla s bivšim

Mladi par je doručkovao zajedno, a pritom su ih slijedili brojni paparazzi. Kad ih se već ne mogu nikako riješiti, Emma i Andrew odlučili su paparazzo fotografije iskoristiti u dobre svrhe pa su tako na dva komada papira ispisali svoju poruku upućenu paparazzima i medijima općenito.

Andrew Garfield i Emma Stone, osim na platnu, vole se i privatno

'Dobro jutro! Dok smo jeli, primijetili smo grupu likova s kamerama ispred lokala. Pa smo pomislili - idemo pokušati ponovno. Nama pozornost ne treba, no ovim predivnim organizacijama treba: youthmentoring.org, autismspeaks.org, wwo.org, gildasclubnyc.org. To su stvari koje su bitne. Želimo Vam ugodan dan!', piše na njihovim porukama namijenjenim paparazzima.

Youth Mentoring bavi se procesom spajanja mentora s mladim ljudima koji trebaju, ili žele, potporu odgovorne odrasle osobe u njihovim životima. Autism Speaks je organizacija u SAD-u koja sponzorira istraživanja o autizmu te provodi brojne aktivnosti kako bi se podigla svijest obitelji, vlade i javnosti o osobama s autizmom. Gilda's Club je organizacija koja pruža potporu osobama koje boluju od raka, kao i njihovim obiteljima i prijateljima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook