Slavni reper u svojim pjesmama često je spominjao svoju mezimicu, kći Hailie.


Svi je pamtimo kao slatku djevojčicu plave kose, no Hailie Jade Scott Mathers danas je daleko od toga. Kći slavnog repera Eminema kojoj je posvetio brojne stihove izrasla je u pravu ljepoticu. Hailie ima 21 godinu i studira psihologiju na Sveučilištu Michigan.

 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Vezani članci Eminem Njegov nastup nitko nije očekivao: Pojavio se nakon dugo vremena i priredio pravi spektakl! Slika nije dostupna FOTO Eminemova kći odrasla pod povećalom: Ovako izgleda danas

Skromna djevojka živi sasvim običan život unatoč tome što joj je otac poznati glazbenik. Upravo takva, jednostavna i skromna, Eminemu je najveća inspiracija."Ona je moja motivacija, izvor energije i moj glavni pokretač u životu. Ona je razlog što sam se podigao svaki put kad bih pao u životu", rekao je Eminem jednom prilikom.

 

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

"Moji mama i tata uvijek su me poticali da budem onakva kakva jesam i uvijek su mi davali podršku kako bih to postigla", izjavila je Hailie. Sigurni smo da njezin otac danas puca od ponosa, ali i sreće kad vidi u kakvo je predivno biće njegova mezimica izrasla.

 

Couldn't have asked for a better 21st birthday celebration (or a better guy to have by my side)

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on