Elvis Nukić će se žiriju i publici Supertalenta predstaviti pjevanjem.

Galerija


Elvis Nukić Slovenac je koji se od svoje punoljetnosti prijavljivao na različite audicije za pjevanje, glumu, voditeljstvo i modeling.

Vezani članci Slaven Jurić Bivši domaći nogometaš pjeva kao slavuj! Poslušajte frajera koji se ostavio lopte i uhvatio mikrofona i pregače Marko Antolković (Foto: NOVA TV) Ozbiljni problemi za Marka uoči velikog finala: "Ton nije izlazio, još nisam probao pjesmu kako spada"

Diplomirao je ekonomiju, ali se nikada nije bavio tim zanimanjem jer se oduvijek vidio u medijima. Za sebe kaže da je pun mašte, malo šašav, nemirna duša, romantičar u oblacima, voli putovati, ali traži i svoju mirnu luku.

''Koktel kontradiktornih vrlina'', tako sam sebe opisuje.

Priznaje kako je pomalo razočaran što do sada nije puno napravio, što se tiče ostvarenja posla u medijskom svijetu, a to mu je cilj i velika želja.

Do sada je nastupio u slovenskoj verziji Supertalenta gdje se predstavio pjevanjem. Tamošnjem se žiriju nije svidio, a kako će naš žiri reagirati na njegovi izvedbu ''Tempere'' od Cubisma ne propustite pogledati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.