Ne odustaje

Za sebe kaže da je romantičar u oblacima, a ovo mu nije prvi put da se prijavio u neki show!

Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Elvis Nukić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Elvis Nukić će se žiriju i publici Supertalenta predstaviti pjevanjem.

Elvis Nukić Slovenac je koji se od svoje punoljetnosti prijavljivao na različite audicije za pjevanje, glumu, voditeljstvo i modeling.

Pogledaj i ovo Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Urođeni talent Za ovim će mladićem djevojčice poludjeti: Probajte se ne zaljubiti u njega!

Diplomirao je ekonomiju, ali se nikada nije bavio tim zanimanjem jer se oduvijek vidio u medijima. Za sebe kaže da je pun mašte, malo šašav, nemirna duša, romantičar u oblacima, voli putovati, ali traži i svoju mirnu luku.

''Koktel kontradiktornih vrlina'', tako sam sebe opisuje.

Priznaje kako je pomalo razočaran što do sada nije puno napravio, što se tiče ostvarenja posla u medijskom svijetu, a to mu je cilj i velika želja.

Do sada je nastupio u slovenskoj verziji Supertalenta gdje se predstavio pjevanjem. Tamošnjem se žiriju nije svidio, a kako će naš žiri reagirati na njegovi izvedbu ''Tempere'' od Cubisma ne propustite pogledati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene