Ellu Dvornik samo na Instagramu prati više od 336 tisuća obožavatelja.

Galerija


Ella Dvornik ponovno je izazvala oduševljenje obožavatelja.

Vezani članci Natalie Halcro Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik obrušila se na hrvatsku gastroponudu, a njezini ju obožavatelji podupiru: "Stalno jedemo isto!"

Ovoga puta blogerica je to napravila objavom na Instagramu u kojoj se osvrnula na hejtere te način na koji se ona "obračunava" s njima.

"Najbolji način za obranit se od hejtera je da se sprdaš na svoj račun i prihvatiš činjenicu da te tamo negdje netko uvijek mrzi zbog te jedne stvari.... Za ostalih 999 stvari vjerovatno još nisu saznali", napisala je uvijek iskrena Ella, a u raspravu su se odmah uključili i njezini Instagram sljedbenici.

"Hejteri su najveći fanovi", "Di bi mi svi došli da nas svi vole, pa niti ja ne volim sve ljude.. Zašto da volim, kada neki nisu zaslužili da ih pozdravim...", "Nisi ti krva što si posebna i po mnogo čemu deleko ispred ostalih... To što ne mogu da te prate je njihov problem... Šaleći se na svoj račun samo dokazuješ svoju veličinu...", "Ma tko tebe može mrziti?", samo su neki od komentara koje smo mogli pročitati.

Ella je poznata po vrlo iskrenim objavama na društvenim mrežama od kojih je stvorila unosni posao, s obzirom na to da ju samo na Instagramu prati više od 336 tisuća obožavatelja.

No, s obožavateljima dolaze i hejteri, a čini se kako je Ella našla najbolji način kako se nositi s njima.