Ponovno oduševila

Ella Dvornik otkrila način na koji se obračunava s hejterima, a on je zapravo i najbolji

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik 5 (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik 3 (Foto: Instagram) Galerija

Ellu Dvornik samo na Instagramu prati više od 336 tisuća obožavatelja.

Ella Dvornik ponovno je izazvala oduševljenje obožavatelja.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Rade planove Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta?

Ovoga puta blogerica je to napravila objavom na Instagramu u kojoj se osvrnula na hejtere te način na koji se ona "obračunava" s njima.

"Najbolji način za obranit se od hejtera je da se sprdaš na svoj račun i prihvatiš činjenicu da te tamo negdje netko uvijek mrzi zbog te jedne stvari.... Za ostalih 999 stvari vjerovatno još nisu saznali", napisala je uvijek iskrena Ella, a u raspravu su se odmah uključili i njezini Instagram sljedbenici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

"Hejteri su najveći fanovi", "Di bi mi svi došli da nas svi vole, pa niti ja ne volim sve ljude.. Zašto da volim, kada neki nisu zaslužili da ih pozdravim...", "Nisi ti krva što si posebna i po mnogo čemu deleko ispred ostalih... To što ne mogu da te prate je njihov problem... Šaleći se na svoj račun samo dokazuješ svoju veličinu...", "Ma tko tebe može mrziti?", samo su neki od komentara koje smo mogli pročitati.

Ella je poznata po vrlo iskrenim objavama na društvenim mrežama od kojih je stvorila unosni posao, s obzirom na to da ju samo na Instagramu prati više od 336 tisuća obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

No, s obožavateljima dolaze i hejteri, a čini se kako je Ella našla najbolji način kako se nositi s njima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene