Kritički o nasilju

Ella Dvornik o sramotnoj tučnjavi: "Prije 18. postaneš ubojica jer si htjela ispasti faca"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Galerija

Ella Dvornik reagirala je putem svog Facebook profila na tučnjavu tinejdžerica u Splitu.

Nakon ružne tučnjave splitskih srednjoškolki oglasila se o svemu i Ella Dvornik. Katastrofalno nasilje među mladima događa se svugdje, pa je blogerica pokušala utjecati na mlade. Nadamo se da će i njezina poruka pomoći i spriječiti da se ovakve stvari događaju.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

"Ne kužim ove tučnjave. Ideš biti kao fora, pokazati se kako si snažna pred ekipom. Snimaju te, pere te adrenalin. Osjećaš se moćno dok nekog na podu udaraš u glavu svom snagom. Odete obje doma i za par sati imamo još jedan 'Luka Ritz' slučaj. Prije 18. godine postaneš ubojica jer si htjela ispasti faca. Nekom uskratiš da hoda zemljom, a sebi uskratiš normalan život. Za par dana svi tvoji prijatelji peru ruke od tebe... Postaješ nebitna, nitko te ne želi blizu sebe... a kriješ prošlost zauvijek godinama kasnije, proganjaju te slike osobe koje više nema, i ni sama više ne znaš zašto... Mislim, jel to budućnost koju mladi žele za sebe danas? Kad vidim snimke, naprosto mi zlo dođe. Pa kažu žene 'nema više gospode', a žene... žene... gdje su dame?" zapitala se Ella na kraju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene