PRESLATKO

OVAKVU IZVEDBU JOŠ NISTE VIDJELI Ona ima dvije godine i pjeva kao Dolly Parton

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvogodišnja Sophia postala je viralna.

Upoznajte dvogodišnju Sophiu iz Michigana. Ova preslatka djevojčica veliki je fan legendarne country pjevačice i pjeva pjesmu ''Jolene'' koja je gotovo 40 godina starija od nje.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

Preslatka Sophia iz Michigana otpjevala je pjesmu koja je zarobila scra miljuna ljudi na društvenim mrežama. Video koji je objavila djevojčičina majka na svojoj Facebook stranici dok malena pjeva pjesmu legendarne pjevačice Dolly Parton pogledan je preko šest milijuna puta.

Sophia tako sjedi sama na podu svoje sobe i pjevuši veliki hit ne znajući da je njezina majka snima. ''Baš sam završila s pospremanjem kuće kada sam ju čula kako pjevuši u svojoj sobi. Pomislila sam kako je riječ o nekoj dječoj pjesmici pa sam uzela mobitel i ušetala u sobu da to snimim, ali ona je pjevala ''Jolene'', rekla je majka Brooke Heiler Kingsley.

Čak je i Dolly Parton regirala na preslatki video. ''Bude mi toplo oko srca kada vidim kako glazba dopire i do najmlađih fanova. Možda ćemo vidjeti ovu malenu na Grand Ole Opry pozornici '', napisla je Dolly.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene