21-godišnji Duje Ćaleta-Car nakon Rusije pohitao je djevojci Adriani u Dubrovnik.

Galerija


Nakon što su ostvarili povijesni rezultat na netom završenom Svjetskom prvenstvu, naše nogometaše diljem Hrvatske su dočekala velika slavlja.

Vezani članci Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda" Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Djevojka Duje Ćalete-Cara izgleda savršeno i prije uređivanja fotografija

Najspektakularniji doček priređen je u Zagrebu, gdje je Vatrene na ulicama dočekalo pola milijuna ljudi, a zatim su se viceprvaci uputili u svoje rodne gradove kako bi tamo još jednom slavili sa svojim sugrađanima, obiteljima i prijateljima.

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram)
Ćaleta-Car, Adriana (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Slavilo se u Splitu, Zadru, Karlovcu, Omišu, Varaždinu i Donjem Miholjcu, a dok su njegovi suigrači tulumarili, mladi reprezentativac Duje Ćaleta-Car pohitao je u zagrljaj svoje atraktivne djevojke, 26-godišnje dubrovačke pravnice Adriane Đurđević.

21-godišnjak kojeg domaći mediji nazivaju "hrvatskim Gerardom Piqueom" umjesto u svoj rodni kraj, krenuo je u Adrianin, a nakon Dubrovnika Duje će u petak stići u Bilice kraj Šibenika, gdje će biti održano veliko slavlje u njegovu čast.

Duje se u Dubrovniku, osim s lijepom i uspješnom djevojkom, druži i s djecom njezine sestre Antonele, a par je zajedno godinu dana.

Adriana je svom dragom bila podrška i na finalnoj utakmici s Francuskom u Rusiji, u koju je stigla s prijateljicama te brzo postala atrakcija i domaćim i stranim medijima, što nimalo ne čudi.