Sudeći prema ovim domaćim parovima, najpopularnije mjesto za upoznati partnera jest crkva.

Galerija


Sudeći prema ovim domaćim parovima, partnera za cijeli život moguće je pronaći i u crkvi. 

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić zbog posebne prigode prvi put je pokazao sina, prizor je presladak jer malenog fotkanje baš i nije zanimalo Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel Kovačić čestitala Mateu rođendan, u fokus došla jedna sitnica s fotke i raznježila njezine pratitelje

Iako to pravilo vrijedi i za neke strane parove, kao što su npr. najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham i njezin suprug Justin Ervin čija je ljubavna priča započela 2009. godine u crkvi, i nekoliko domaćih parova spojila je ljubav prema Bogu i vjeri.

Jedan od najpoznatijih takvih domaćih parova svakako su nogometaš Mateo Kovačić i njegova Izabel koji su se u crkvi upoznali prije nešto više od 8 godina. On je tada bio ministrant u župi u Sesvetskim Selima, ona je pjevala u zboru, a par se i prigodno vjenčao u istoj crkvi 2017. godine.

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram)

I bivša Divasica Marija Husar svog je supruga Vjeku Rimca upoznala na seminaru pokojnog patera Zvjezdana Linića. Nastupe i medijske istupe tako je zamijenila mirnim i povučenim obiteljskim životom, a često u intervjuima ističe kako nikada nije bila sretnija. Par je već nekoliko puta održao i seminare u kojima je iskreno progovorio o tome kako vjera i molitva utječu pozitivno na njihov život.

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Marija Husar (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Foto: Igor Soban/PIXSELL

I bivša manekenka Simona Mijoković, nekad Gotovac, nakon vrlo turbulentog života i braka s Antom Gotovcem, utjehu je pronašla u vjeri, a zatim je preko Facebooka upoznala 51-godišnjeg Stanislava Mijokovića iz Linza koji je također veliki vjernik. Iako se par nije upoznao u crkvi, spojila ih je velika ljubav prema Bogu, a par se vjenčao 2016. godine. Trenutno očekuju svoje drugo dijete, dok Simona iz propalog braka ima i kćer Gabrijelu.

Glazbenik Alen Hržica svoju je suprugu Ricardu upoznao u Međugorju, a par je u svibnju dobio sinčića Davida. Hržica se okrenuo vjeri nakon što je odustao od glazbe i estrade koju je nazvao "jednom velikom igrom", a u međuvremenu je postao i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo.

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Alen Hržica (Foto: Facebook) Foto: Facebook

U istoj zajednici pridružili su mu se i domaći reperi Marin Ivanović Stoka i Josip Jopa Jakopec koji su također pronašli mir i sreću nakon što su se okrenuli vjeri. Marin je nakon godina teške borbe s ovisnošću, spas pronašao u molitvi, a sa svojom sadašnjom suprugom, bivšom voditeljicom Jasnom Saletović zajedno ide na vjeronauk. Ona se zbog njega vratila iz Amerike u Hrvatsku, a intimno vjenčanje održano je krajem lipnja u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu.

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Zagrebački reper Josip Jakopec prije nešto više od godinu dana zagledao se u kćer Vanje i Zorana Mamića, lijepu Ninu koja bi uskoro trebala roditi njihovo prvo dijete, kćerkicu. Par se navodno također upoznao u Međugorju.

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Vanja i Nina Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

2004. godine sa scene se povukla i tadašnja velika teen zvijezda, pjevačica Ivana Brkić koja se priključila Jehovinim svjedocima te doslovno nestala preko noći sa estrade. Ivana je danas sretno udana žena te živi u Sloveniji. Navodno ju je sa suprugom Emirom iz Ljubljane također spojila vjera, a zaruke su pale nakon samo 2 mjeseca veze. 

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Ivana Brkić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL