Manekenka Vedrana Linardić spremno je pozirala u plićaku te pokazala besprijekornu liniju.

Galerija


Jedna od naših najpoznatijih manekenki uživa u prvim danima ljeta.

Vezani članci Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste" Fail Bolna strana ljeta zbog koje ćete se lakše nositi s hladnim vremenom

Riječ je o zanosnoj Vedrani Linardić, koja s pravom nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

33-godišnja Riječanka tako se na Instagramu pohvalila besprijekornim izgledom, odnosno linijom na kojoj bi joj pozavidjela baš svaka žena. U dvodijelnom kupaćem kostimu hit crvene boje, Vedrana je spremno pozirala u plićaku jedne novaljske plaže te ostavila sve pratitelje u pozitivnom šoku.

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

"Vekice moja, oči su mi ispale", "Pa ova slika je milijun dolara", "Kolegice, vau", "Prelijepa si", samo su neki od komentara koje su joj ispod fotografije ostavili pratitelji na Instagramu.

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

I ranije ovog mjeseca, manekenka je pokazala kako je jedva dočekala mnogima omiljeno godišnje doba, a tada je pozirala u retro badiću s bijelim točkicama na drugoj, jednako atraktivnoj lokaciji - Malom Lošinju.

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

A svaka uvala na Jadranu u trenu postaje atraktivnija kada se na njoj nađe ova dugonoga ljepotica. Uvjerite se sami.

 

Vedrana je 2011. bila u kratkoj vezi s našim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, koji je danas u sretnoj vezi s pjevačicom Frankom Batelić s kojom će se, navodno, nakon Svjetskog prvenstva i vjenčati u Istri.