Male i velike zvijezde

Upoznali smo ih kao klince: Evo gdje su i što rade danas!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odrasti u Hollywoodu nije lako, a prolaziti kroz promjene i pubertet još je teže kada te promatra cijeli svijet.

Protekli tjedan obilježile su zvjezdice koje smo upoznali dok su još bili klinci. Tako smo se prisjetili glumice Madison De La Garza, male Juanite iz serije 'Kućanice', koja je danas 14-godišnja djevojka, kao i glumca Matthewa Lewisa koji se proslavio kao Neville Longbottom – on je danas pravi frajer!

Pogledaj i ovo David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Godinama se skriva od medija Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

Šokantne afere iz filmova i serija koje ćemo pamtiti još dugo

No bilo je tu još mnogo zvijezda koje su obilježile djetinjstvo mnogih generacija. Sjećate se Melisse Joan Hart koja je glumila Sabrinu u TV seriji 'Sabrina mala vještica'? Ona je dana majka dvoje djece, glumila je i u humorističnoj seriji 'Mellisa & Joey', a 2013. je izdala i biografiju o svojim dobrim i lošim iskustvima u Hollywoodu.

A tko bi zaboravio Freddie Prinze Jr. u kojeg su bile zaljubljene sve djevojčice – posebno nakon što je izašao teen film 'Ona je sve to'. Freddie je danas u skladnom braku sa kolegicom (Buffy ubojica vampira) Sarah Michelle Gellar i zajedno imaju dvoje djece, a zajedno su glumili u filmu 'Znam što si radila prošlog ljeta' gdje su se i upoznali.

Nisu više toliko eksponirani u javnosti, no tu i tamo se pojave u TV serijama kao posebni gosti. Tako je Freddie gostovao u seriji '24' i 'Bones', dok je Sarah nedavno glumila u seriji s preminulim Robinom Williamsom. 


A tko bi zaboravio Elizabeth Berkley? Za nju se pročulo u seriji 'Saved By The Bell', o proslavila se nakon seksi filma iz 1995. 'Showgirls'.

Danas vodi web stranicu 'Ask Elizabeth' namijenjenu tinejdžerima, napisala je i knjigu na istu temu, a nedavno se natjecala i u popularnom plesnom showu u Americi

Candace Cameron zavoljeli smo kao DJ Tanner u seriji 'Puna kuća', a danas je ona udana za hokejaša Valeri Burea i imaju troje djece. Isto je napisala knjigu o kršćanstvu, braku, djeci, karijeri te kako sve uskladiti.

A tko se ne sjeća Stevea Urkela? Glumac Jaleel White zauvijek je obilježio taj lik iz serije 'Pod istim krovom' , nedavno je bio gost plesnog showa a bavi se i komedijom pa je 2012. imao web serijal 'Drunk History.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene