wow, kako je zgodna

Imamo novu najzgodniju navijačicu: Krenula je borba seksi Hrvatica! Deniss ili Ivana? Pored njih zaboravite na nogomet

Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) +0 Ivana Knoll (FOTO: Privatni album) Galerija

Deniss Grgić nova je ljepotica s titulom najzgodnije hrvatske navijačice.

Deniss Grgić preko noći je postala najljepša žena koja strasno navija na našu reprezentaciju. Deniss je livanjskih korijena, baš poput Zlatka Dalića, a inače je iz Koprivnice. Studentica je pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti, a iza sebe ima i manekenskih poslova.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll (FOTO: Instagram) ''To mačko'' Sjećate se najseksi hrvatske navijačice? Eno je polugole na snijegu! ''Dobit ćeš upalu pluća''

Deniss je također popularna i na društvenim mrežama pa je tako već sada prati 26 tisuća ljudi.

Ovu ljepoticu otkrio je lokalni portal i predstavio je kao opasnu konkurenciju Ivani Knoll, djevojci koja je ovog prvenstva dobila titulu najzgodnije navijačice.

Deniss je titulu najzgodnije dobila nakon što je objavila fotografiju kako pozira na stijeni na jednoj uvali otoka Pašmana. Na glavi ima krunu od cvijeća te štitove koji čine hrvatski grb. Uz to fotografiju krasi i hrvatska zastava.

''Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim'', kazala je Deniss za podravski.hr.

Inače Deniss mnogi uspoređuju s američkom glumicom Megan Fox. Ivana Knoll, inače iz Čapljine, svakako je uljepšala ovo prvenstvo, ali sada će ono biti još ljepše.

 

on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene