Deniss Grgić nova je ljepotica s titulom najzgodnije hrvatske navijačice.

Galerija


Deniss Grgić preko noći je postala najljepša žena koja strasno navija na našu reprezentaciju. Deniss je livanjskih korijena, baš poput Zlatka Dalića, a inače je iz Koprivnice. Studentica je pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti, a iza sebe ima i manekenskih poslova.

Vezani članci Ivana Knoll (FOTO: Instagram) Stigla je Ivana, Moskva na nogama! Najljepša hrvatska navijačica Vatrene bodri u novom seksi dresu Ivana Knoll, Kolinda Grabar Kitarović (FOTO: Instagram) Što to predsjednica i najzgodnija navijačica rade skupa? ''Najljepše ste. Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svijeta''

Deniss je također popularna i na društvenim mrežama pa je tako već sada prati 26 tisuća ljudi.

Ovu ljepoticu otkrio je lokalni portal i predstavio je kao opasnu konkurenciju Ivani Knoll, djevojci koja je ovog prvenstva dobila titulu najzgodnije navijačice.

Deniss je titulu najzgodnije dobila nakon što je objavila fotografiju kako pozira na stijeni na jednoj uvali otoka Pašmana. Na glavi ima krunu od cvijeća te štitove koji čine hrvatski grb. Uz to fotografiju krasi i hrvatska zastava.

''Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim'', kazala je Deniss za podravski.hr.

Inače Deniss mnogi uspoređuju s američkom glumicom Megan Fox. Ivana Knoll, inače iz Čapljine, svakako je uljepšala ovo prvenstvo, ali sada će ono biti još ljepše.

 

on