Veliki dokumentarac

Mlada zvijezda mislila da je gotova: "Te večeri uzela sam previše kokaina i sve začinila Xanaxima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Lovato progovorila je u velikom dokumentarcu o svojoj bolesti, ovisnostima i borbi za oporavak!

Popularna glazbenica i glumica Demi Lovato progovorila je u novom dokumentarcu o svojoj prošlosti i paklu kroz koji je prošla zbog droge i alkohola. Sve je počelo kada je imala svega 18 godina. YouTubeov dokumentarac "Demi Lovato: Simply Complicated" donio je priču o mladoj zvijezdi koja je do prije nekoliko godina bila o svemu jako tajnovita. Relativno nedavno priznala je da je imala živčani slom. Danas tvrdi da je trijezna već pet godina.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki intervju Prošla je pakao zbog droge i alkohola, a sada je progovorila o svom predoziranju: 'Morala sam umrijeti da bih se probudila'

"Jedna je faza trajala dva mjeseca, kada sam bila drogirana i pijana svaki dan. NIje bilo lako raditi sa mnom tada", rekla je Lovato. U jednom trenutku pomislila je i da je sve gotovo, da je doživjela predoziranje. "Te večeri uzela sam previše kokaina i sve začinila s nekoliko Xanaxa. Počela sam se gušiti, srce mi je lupalo kao ludo. Pomislila sam da sam se predozirala", prisjetila se Lovato.

Nekoliko njenih suradnika reklo joj je da se sredi ili će prestati s njom surađivati. Lovato je pijanstvima i drogiranjem dotakla dno, a onda je odlučila potražiti pomoć. Dijagnosticiran joj je tada i bipolarni poremećaj pa je konačno shvatila dio svog ponašanja. U dokumentarcu je progovorila i o svojoj seksualnoj orijentaciji. Otkrila je da je otvorena za svaku ljudsku vezu, odnosno da joj nije važno da li je u pitanju partner ili partnerica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene