Legendarni glumac nije htio da mu sin postane glumac, no Max ga ipak nije poslušao – na sreću svih obožavateljica.


Vrijeme je za neka nova lica! U Hollywood je stigao Max Irons, sin legendarnog glumca Jeremy Ironsa i Sinead Cusack. Da je Maxu gluma u krvi, pokazuje i činjenica da je njegov djed slavni irski glumac Cyril Cusack.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Oduševljen sam ljudima, morem i kamenicama!' Slika nije dostupna Glumačka elita predvođena Ironsom preselila u Dubrovnik!

>> Obožavateljice tuguju - Povlači se iz glume!

>> Ekskluzivno: U šetnji Stradunom s glumačkom zvijezdom!

27-godišnji ljepotan glavni je glumac u novom filmu autorice Sumrak sage Stephanie Meyer 'U sebi' (orig. The Host). U filmu pokušava spasiti svijet i cijelu ljudsku vrstu jer su svemirci zaposjeli Zemlju i ljudska tijela.

Maxu je kao dječaku dijagnosticirana disleksija, pa je svu svoju pažnju usmjerio na glumu i glazbu.

Njegovi poznati roditelji htjeli su poštedjeti sina medija, no on je bio uporan. Diplomirao je 2008. na The Guildhall School od Drama, a sljedeće godine je i nominiran za svoju prvu nagradu Ian Charleson za najboljeg glumca.

U svijet manekenstva uvukao ga je slavni fotograf Mario Testino koji ga je spazio na cesti u New Yorku, pa ga je odmah angažirao za kampanju za Burberry s Kate Moss!

Maxu je suđeno da bude slavan, no za teen magazin Ok! je rekao: 'Mislim da ne bi mogao podnijeti toliko slavu koju ima Robert Pattinson', njegove obožavateljice s time se ne bi složile jer njegovo vrijeme tek dolazi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook