Prije nego što su postali popularni bili su samo klinci čiji su video roditelji stavili na Youtube.


Sve ove zvijezde danas su poznate po cijelome svijetu, a proslavio ih je jedan ključni video. Naime, prije nego što su postali popularni bili su samo klinci čiji su video roditelji stavili na Youtube.

Sophia Grace

Vezani članci Justin Bieber (Foto: Profimedia) Crkva u koju idu svjetski poznata imena našla se usred skandala, novac od donacija trošili su na nemoralan način Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Dvaput su se vjenčali, a ljepša polovica popularnog para sada je pokazala nikad objavljenu fotku s raskošne ceremonije

Sophia i njezina rođakinja Rosie stekle su slavu nakon videa u kojem pjevaju pjesmu Nicki Minaj Super Bass. Cure je ubrzo primijetila i voditeljica Ellen DeGeneres te ih pozvala u svoju emisiju i upoznala s Nicki glavom i bradom. Početkom ove godine, Sophia Grace objavila je svoju prvu pjesmu naziva Best Friend.

Justin Bieber

Justin je, baš kao i Sophia, slavu stekao zahvaljujući jednom ključnom videu na Youtubeu. Godine 2007. 12-godišnji Bieber objavio je pjesmu 'Baby', ona se svidjela njegovom sadašnjem menadžeru i sve ostalo je povijest. Danas je jedna od najvećih pop zvijezda i ima obožavatelje diljem svijeta.

Rebecca Black

Rebecca Black prije četiri godine objavila je na Youtubeu svoju pjesmu 'Friday', no nije dobila reakcije kakve je očekivala. Mnogi su je kritizirali, no izreka kaže da je svaka reklama dobra reklama pa je Rebecca iz te situacije izvukla deblji kraj. Danas njezina popularnost raste, bavi se obradom poznatih pjesama i postala je dio Youtube kanala Maker Studios.

Austin Mahone

Baš kao i Justin Bieber, Austin Mahone je velika pop i tinejdžerska zvijezda. Svoje je video uratke počeo objavljivati 2010. godine, a u samo nekoliko godina skupio je velik broj obožavatelja. Nakon dvije godine potpisao je ugovor s izdavačkom kućom i ubrzo je dobio priliku nastupati kao uvod u koncert Taylor Swift. Do sada je snimio pjesme u suradnji s brojnim velikim zvijezdama kao što je Pitbull.

Christina Grimmie

Prije šest godina ova je mlada pjevačica počela objavljivati svoje obrade pjesma i to uglavnom Miley Cyrus. Ubrzo je postala pravi hit i njezin je Youtube kanal postao jedan od najposjećenijih. Također, natjecala se u showu The Voice i završila na zavidnom trećem mjestu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook