Mlad i talentiran

Damir Kedžo u društvu europskih zvijezda na festivalu u Bjelorusiji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošlog vikenda mladi glazbenik Damir Kedžo vratio se iz Bjelorusije gdje je na poziv domaćina bio član žirija, te show programa na ovogodišnjem internacionalnom glazbenom festivalu 'Slavianski Bazaar' u Vitebsku.

Prije tri godine, 2010. Damir Kedžo je osvojio Grand Prix te se tako uz rame našao s prijašnjim pobjednicima poput Željka Joksimovića i Toše Proeskog.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Radi se o festivalu starom 22 godine na kojem se pojavljuju najveća imena europske, a i svjetske glazbene scene gdje je davnih godina gostovala i sama Celine Dion.

>> Zbog ove pjesme su Kedžu pozvali u britanski X Factor!

Koliko ovaj festival znači samom gradu, a I zemlji govori činjenica da ga je svečano otvorio i sam predsjednik Bjelorusije Alaksandar Ryhoravič Lukašenko. U show programu, osim ovogodišnje pobjednice Eurosonoga Dankinje Emmelie de Forest i velike ruske zvijezde Dima Bilana, pobjednika Eurosonga 2008. godine, sudjelovala su poznata imena talijanskog festivala San Rema predvođena Al Banom, grupom Matia Bazar, te Umberto Tozzijem.

'Oduševila me jednostavnost velikog glazbenika Al Bana koji je još jednom potvrdio onu da što si veća zvijezda to si jednostavniji i pristupačniji. Uživao sam u njegovim izvedbama, a na pitanje kada bi ga mogli vidjeti u Hrvatskoj odgovorio mi je ove zime, pa se nadam da će se to i obistiniti' dodaje Damir.

Nakon povratka, te daljnjeg angažmana u mjuziklu 'Crna kuća', Damira do kraja ljeta, u rujnu očekuje veliki riječki koncert na Gradini na kojem će ugostiti Radojku Šverko, Tinu Vukov i klapu Kastav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene