Damir Kedžo danas izgleda sasvim drugačije.

Galerija


Damir Kedžo svoju je glazbenu karijeru započeo sa samo 16 godina. Tada je još živio na Krku i išao u srednju školu, a put prema glazbenoj karijeri utabao mu je show SuperNova Music Talent, gdje je ovaj mladić ostavio snažan dojam među publikom.

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Svoj posljednji ples otplesali su Davor i Valentina: ''Hvala svima na ovom prekrasnom iskustvu'' Plesni dvoboj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Žiri donio najtežu odluku: Ecija više neće plesati, dalje idu Marko i Ela!

Nakon projekta postao je dio boy benda Saša, Tin i Kedžo, a proslavila ih je pjesma 365.

Nakon kraćeg vremena Damir je krenuo u solo vode što nije bio nimalo lagan put. Nastupao je često na Melodijama Istre i Kvarnera, te pjevao na čakavskom narječju.

Damir Kedžo (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)
Damir Kedžo (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Ipak, nakon što je sazrio Kedžo je odlučio opet krenuti u osvajanje Hrvatske. Bio je dio mjuzikla Mamma Mia, snimao pjesme, odlazio po festivalima, skupljao nagrade, pobijedio u showu Tvoje lice zvuči poznato…

Damir Kedžo (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Damir Kedžo (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

No prije dvije godine Kedžo je bio na operaciji čeljusti. ''Spremao sam se na tu operaciju sedam godina, javljam vam se da ne čujete od drugih izvora i da se diže velika medijska prašina oko toga', poručio je Damir putem Facebooka nakon operacije.

Baš zbog toga Damirovo lice danas izgleda drugačije, ali mi smo iskopali u arhivi njegovu fotografiju kada se prijavio na show Supernova. Tada je imao 16 godina i izgledao je nevjerojatno simpatično. Čak je imao i pirsing na obrvi.

Damir Kedžo (FOTO: NovaTV)
Damir Kedžo (FOTO: NovaTV)